Terms of Sale

ALLE RESERVERINGEN EN VERKOPEN GAAN VOLGENS DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

Slangen Garanties:

Alle slangen die te koop staan zijn gezond. Er wordt geen slang verkocht voordat deze minimaal 4 keer achter elkaar heeft gegeten, zonder weigering tussendoor en minimaal één keer is vervelt. Elke slang is netjes gesekst, al geeft dit niet altijd garantie. Het is altijd aan de nieuwe eigenaar om dit te checken. Is er een fout gemaakt met bepalen van het geslacht door ons, neem dan binnen 48 uur na aanschaf contact met ons op. We zullen dan met een nette oplossing komen. Na 48 uur vervalt de aansprakelijkheid. Wij zullen nooit een slang terug nemen, dit is om onze collectie te beschermen tegen eventuele besmettelijke ziektes.

Overleden slang:

Overlijdt de gekochte slang, neem dan contact met ons op. Indien er geld terug gevraagd wordt of gevraagd wordt om een nieuwe slang, zullen wij vragen om eerst contact op te nemen met een gespecialiseerde reptielen arts. Hij of zij moet een officiële verklaring schrijven en de doodsoorzaak vaststellen. Het moet kunnen bewijzen dat de slang genetisch niet gezond was en dat er niks aan de dood gedaan kon worden. Er moet ook bewijs zijn dat het onze slang is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een foto van de slang op te sturen en de overdrachtsverklaring. Wij houden zelf een database bij van elke slang. Als alles klopt zullen wij met een nette oplossing komen. Dit betekent meestal een vervangende slang of het betaalde bedrag wordt volledig vergoed.

Reserveringen:

Al onze slangen kunnen worden gereserveerd/aangehouden worden voor een maximale periode van 4 weken. Wilt u een reservering bij ons maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij vragen een voorafbetaling van minimaal 25% over het totaalbedrag van de slang. Het resterende bedrag kan worden betaald wanneer de slang wordt opgehaald. Vanaf de reservering kan niemand anders de specifieke slang reserveren. Het bedrag van de voorafbetaling dient binnen 5 werkdagen op onze rekening te staan, anders vervalt helaas de reservering. Wij accepteren paypal. Uiteraard laten wij direct weten als het bedrag ontvangen is. Als de afspraak niet wordt nagekomen met betrekking tot het ophalen van de slang, zal de reservering vervallen en het vooraf betaalde bedrag zal dan niet worden teruggestort. Wij behouden altijd het recht om een reservering te annuleren indien nodig. Het is uiteraard mogelijk om de slang in één keer te betalen.

Prijzen:

Alle prijzen op onze website zijn gebaseerd op markt prijzen op het moment van posten. Indien er een slang wordt gezien die momenteel hoger geprijsd is dan de markt waarde, neem dan contact op en wij zullen kijken of wij met een markt gerelateerde aanbieding kunnen komen.

* Wij verkopen geen levende dieren aan mensen onder de 16 jaar oud zonder een toestemmingsverklaring van de ouders.